Lofthouse ‘Oak’

U als eigentijdse consument is meer bewust van uw lifestyle èn het milieu….Wij ontwerpen persoonlijk en doordacht de nieuwe schuurwoning-‘loft living’ naar uw wens: meer op maat, duurzamer en energie bewuster. Met WOODHOUSE bouwt u onder onze begeleiding zelf u energiebewuste woning! Binnen het modulaire concept heeft u een ruime keuze uit diverse afwerkingsmaterialen, technische oplossingen en kleuren paletten.

het milieu staat bij ons centraal

WOODHOUSE-architects zal uw bouwproces van begin tot eind begeleiden. Met al onze medewerkers, onze bouwpartners en toeleveringsbedrijven. Tot het moment van sleutel overhandiging en de nazorg. Kortom wij staan voor kwaliteit, accuraatheid, afspraak is afspraak een betrouwbare partner.

Lofthouse Basis -1 ‘Oak’ is een van onze modulaire concepts. Houten schuurwoning-loftliving heeft een gezond binnenklimaat,  een damp-open structuur. Het hout komt uit gecertificeerde bossen in Europa. Hout neemt tijdens de groei gigantisch veel CO2 op en zal dat altijd blijven vasthouden, ook na de kap.

De schuurwoning is ruim van opzet, circa 85 m2 woonoppervlakte op de begane grond en op de eerste verdieping circa 50m2. Halverwege de zijgevel is de entree van de woning. Boven de entree is een glaspartij in het dak aangebracht. Woonkamer met open living geeft door gebruik te maken van veel glas het effect dat de tuin naar binnen wordt getrokken.  De trap naar de eerste verdieping is in de vide verwerkt. Een moderne open keuken aan de kopgevel.

Op de verdieping zijn 4 kamers ingetekend, voor slapen en/of werken aan huis. Daarbij uiteraard een fraaie badkamer aansluitend bij de ouderslaapkamer en een extra badkamer.

De meest moderne technieken worden in onze schuurwoningen verwerkt. Zoals bijvoorbeeld, een warmte pomp, warmte terugwinning, warmteopslag in de funderingspalen, vloerverwarming, zonnepanelen enz..

Schuurwoning-loftliving is 7,0 meter breed, ca. 12.25 meter lang en 8.0  meter hoog. De oppervlakte begane grond vloer is circa 85m2, de verdiepingsvloer circa 50m2.

Meer concepts klik hier