×

CIRCULAIR – MODULAIR

UW HUIS – UW THUIS

Wij hebben inmiddels ervaren dat mede door Covid19 de mens meer milieu bewuster is geworden. Het nieuwe wonen, er zal meer  naar de individuele wensen van de consument gebouwd moeten worden.

Niet zo snel mogelijk grote woonblokken in dezelfde ontwerpen neer zetten. Meer ontwerpen en bouwen op maat, duurzamer en energie bewuster. Woodhouse ontwerpt jouw energie bewuste woning!

WONEN OP MAAT

De grootte van het perceel en de ligging  zijn leidend. Wonen met je gezin, wonen gericht op het toekomstige aantal bewoners, wonen op wat oudere leeftijd en levensloop bestendig. Wonen, eten, slapen/badkamer op nul niveau. Wonen en/en het nieuwe werken aan huis.  Een WoodHouse huis met een royale tuin of een compacte buitenruimte, een garage en/of berging. De woning kan op jouw wensen passend gemaakt worden in het budget, het energieverbruik en het milieu. 

Nul op de meter woning: De HSB (houtskelet bouw ) loftwoning is geschikt om een maximale zon instraling te krijgen voor de zonnepanelen. Door de hoge isolatiewaarden en een maximale luchtdichtheid/dampopen in combinatie met de juiste installaties kan de woning net zo veel energie opwekken dan dat er verbruikt wordt.

DOMOTICA – SMART HOME

De loft is uit te breiden met zgn. smart home oplossingen. Het wonen kan zo nog comfortabeler gemaakt worden, en ook de veiligheid verhoogd. Wederom in overleg met de installatieadviseur kan er voor een passend duurzaam systeem gekozen worden.