×

EIGENWIJS en DOORDACHT

UW HUIS – UW THUIS

Wij hebben inmiddels ervaren dat mede door Covid19 de mens meer milieu bewuster is geworden. Het nieuwe wonen zal meer

naar de individuele wensen van de consument gebouwd moeten worden.

Niet zo snel mogelijk grote woonblokken in dezelfde ontwerpen neer zetten. Meer ontwerpen en bouwen op maat, duurzamer en energie bewuster. Woodhouse ontwerpt jouw energie bewuste woning!

WONEN OP MAAT

Verschillende indelingen, grootte van percelen en de ligging  zijn de uitdagingen. Wonen met je gezin, wonen op leeftijd, levensloop bestendig. Wonen, eten, slapen en badkamer gelijkvloers. Wonen en het nieuwe werken aan huis.  Een WoodHouse met een royale tuin, een compacte buitenruimte, een garage en/of berging. De woning kan op jouw wensen passend gemaakt worden in het budget, het energieverbruik en het milieu. Ontwerpen als maatwerk.

Nul op de meter woning: De HSB (houtskelet bouw ) loftwoning is geschikt om een maximale zon instraling te krijgen voor de zonnepanelen. Door de hoge isolatiewaarden en een maximale luchtdichtheid/dampopen in combinatie met de juiste installaties kan de woning net zo veel energie opwekken dan dat er verbruikt wordt.

DOMOTICA – SMART HOME

De loft is uit te breiden met zgn. smart home oplossingen. Het wonen kan zo nog comfortabeler gemaakt worden, en ook de veiligheid verhoogd. Wederom in overleg met de installatieadviseur kan er voor een passend duurzaam systeem gekozen worden.